Om oss

För några år sedan träffades vi och diskuterade inredning och drömde hur spännande och inspirerande det vore att få arbeta med det. Där och då sådde vi ett frö och nu några år senare diskuterade vi det igen och kände: vi kör. Strax därpå hade Vishem precis tagit sina första andetag. Vishem är resultatet av en vänskap och framförallt ett gemensamt intresse. Inredning. Vi, Lina och Bea, har var för sig och än mer tillsammans, flera års erfarenhet från inredningsbranschen. Vi vet vad vi sysslar med helt enkelt. Vi sysslar med homestyling och gör ditt hem redo för försäljning.

Beasvartbea3

Bea är skåningen som trivs bäst i de småländska skogarna. Till vardags jobbar hon med inköp i modebranschen. En plats hon kom till genom en utbildning inom inköp och logistik. Hon älskar tiden med familjen men uppskattar även egentiden med inredningstidningar i soffläge. Hemmet har blivit hennes canvas som aldrig blir riktigt färdig. För hon brinner ju för att möblera om och tänka nytt. Beas bästa inredningstips är tre till orden, men väldigt simpla: enkelt, rent och öppet!

 

svartlina2Lina

Lina är den rastlösa själen som ständigt måste ha saker att göra. Hon älskar mat, men kan knappt laga pannkakor. Hon har utbildning inom ekonomi, ledarskap och försäljning och har hunnit skaffa sig flera års erfarenhet inom både mode- och inredningsbranschen. Lönen spenderar hon gärna på inredning, designmöbler och uteluncher. Då mår hon som bäst. Linas bästa inredningstips är att jobba med balans och motsatser.

 

 

vishem_logga_4_sv